Zeer lichte bewolking13.3 ℃

Match5 B.V. in Amsterdam

Match5 B.V.

Ons uitgangspunt is dat er voor iedereen een plek is op de arbeidsmarkt. Tegenwoordig is wie je bent, wat je kan en waar je voor staat veel belangrijker dan het opleidingsniveau. De kunst is om partijen die elkaar versterken te herkennen en bij elkaar te brengen.Onze kernwaarden: Bewust, Betrokken, Betrouwbaar, Resultaatgericht en Samenwerken

Wij geloven in onze kernwaarden en het loslaten van vastomlijnde kaders. Daardoor zijn we in staat tot het leggen van verbindingen die soms niet vanzelfsprekend zijn. Net even verder kijken; daar zijn we goed in.

Ons Team
Ons team bestaat uit ervaren specialisten op het gebied van recruitment en organisatie-advies. Bevlogen vakmensen, altijd op zoek naar samenwerking waar dat elkaar versterkt.

We denken pro-actief mee met onze opdrachtgevers over invulling van hun arbeidsgerelateerde uitdagingen. Van openstaande vacatures tot het tijdelijk opvangen van piekmomenten en het invullen van een stuk Social Return. We vertellen u graag meer.

Foto's van Match5 B.V.

Match5 B.V. image 1
Match5 B.V. image 2

Zoek een bedrijf in Amstelveen:

Adres
Keurenplein 35
1069 CD  Amsterdam
Telefoon
020–3039563
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Match5 B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map