Bewolkt18.9 ℃

Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht

Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Kampeer & Caravan Jaarbeurs belooft ook dit jaar een bijzondere editie te worden. Niet alleen omdat het de tweede editie is sinds de coronaperiode én kamperen populairder is dan ooit, maar ook omdat wij als organisatie er weer een schepje bovenop doen. We kijken verder dan vraag en aanbod. De focus ligt op een totale kampeerbeleving voor onze reislustige bezoekers. Zij lopen als het ware hun volgende kampeeravontuur tegemoet op Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

Hoe we dit voor elkaar krijgen? Samen met onze partners en exposanten kijken we naar een compleet plaatje voor onze bezoekers, zodat zij zich van A tot Z kunnen laten inspireren door een unieke mix van kampeermiddelen en -artikelen in alle soorten en maten. Niet alleen informatief, maar zeker ook interactief zoeken we het contact met de bezoeker op. Zo kunnen bezoekers ter plekke recreatiefietsen en e-bikes uitproberen op het fietsparcours, zijn er verschillende landen, provincies en gemeenten die hun kampeeraanbod vertegenwoordigen, richten we ons dit jaar op avontuurlijk kamperen met outdoor activiteiten, is er extra aandacht voor (elektrische) trekauto’s, campervans en (dak)tenten, komen onderwerpen als huren en sharen aan bod én zetten we duurzaamheid op de kaart.

Het evenement biedt de uitgelezen mogelijkheid om jouw aanbod en organisatie onder de aandacht te brengen bij de geschikte doelgroep. En laten we eerlijk zijn, we snakken ondertussen allemaal naar een nieuw kampeeravontuur. Kampeer & Caravan Jaarbeurs komt dus als geroepen!

Foto's van Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Kampeer & Caravan Jaarbeurs image 1
Kampeer & Caravan Jaarbeurs image 2
Kampeer & Caravan Jaarbeurs image 3
Kampeer & Caravan Jaarbeurs image 4
Kampeer & Caravan Jaarbeurs image 5

Zoek een bedrijf in Amstelveen:

Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map