Bewolkt8.2 ℃

IJspret Amsterdam in Amsterdam

Bezoekadres:

IJspret Amsterdam

Rijnstraat 184hs
1079HS Amsterdam
info@ijspretzwanenburg.nl
https://www.ijssalon-ijspret.nl/

IJspret Amsterdam

Rutger Mantel is een goedlachse hardwerkende horecaman in hart en nieren. Na een koksopleiding te hebben gevolgd en heel wat jaren in de horeca te hebben gewerkt, besloot hij op 12 april 2014 IJssalon IJspret te openen in Zwanenburg. Na een moeizame start en hard werken werden we tijdens de Award Night van de Ondernemingsvereniging in 2016 uitgeroepen tot Startup van het jaar! Dit was voor ons een mooie erkenning en een bewijs dat we op de goede weg waren.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé ontmoetingsplek van Zwanenburg en omgeving. Iedereen heeft weleens behoefte aan gezelligheid en een plek waar je mensen kunt ontmoeten. Bij IJspret kan je in een persoonlijke en gezellige sfeer genieten van ons vers gedraaide en ambachtelijk gemaakte ijs en milkshakes of onder het genot van onze heerlijke Blackstock blue label koffie, even bijpraten met je vrienden, buren of collega’s. Onze vriendelijke ijsmeiden staan voor u klaar om altijd de beste kwaliteit te bieden.

En niet alleen in de zomer zijn wij dé plek om naar toe te gaan. Tijdens de koude dagen zit u lekker uit de wind en is ons terras verwarmt. Ook liggen er fleece dekens voor u klaar. Maar ook binnen kunt u het hele jaar volop genieten in onze gezellige salon. Geopend dagelijks van 12.00 - 21.00 uur.

Foto's van IJspret Amsterdam

IJspret Amsterdam image 1
IJspret Amsterdam image 2
IJspret Amsterdam image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over IJspret Amsterdam. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map