Bewolkt14.7 ℃

HOORN IN BALANS in Hoorn nh

HOORN IN BALANS

Mijn naam is Corine van der Molen, getrouwd en moeder van twee dochters.
Met Hoorn in Balans heb ik een uniek en nieuw perspectief binnen coaching land opgezet. In mijn werk en lessen inspireer ik graag. De drive om mensen letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen is mijn passie. Mijn specialisaties zijn heel divers en bieden een fysieke en mentale balans voor iedereen.

Wat voor voordelen heeft dat voor jou?
Op alle vlakken is er kwaliteit en een professionele opzet, up-to-date kennis en ruime ervaring met coaching, trainingen, lesontwikkelingen , massages en cupping. Goede en eerlijke feedback en positieve interactie met betrokkenheid tot je vraag en situatie.

? Tijdens het coaching consult wordt je (hulp) vraag besproken. Dat wat jij ervaart en hoe jij ten opzichte van jezelf, werk, problemen, emoties, je leven of situatie aankijkt wordt in kaart gebracht. Inzicht verkrijgen hoe ingesleten en automatische patronen in doen en denken voor jou werken, nu! ?

Bewust worden, herkennen en erkennen wat jij voelt en ervaart. Er wordt een basis gecreëerd hoe je persoonlijke veranderingen aan kunt gaan en jouw kwaliteiten kunt optimaliseren en klachten kan verminderen.

Kortom een hele inzichtelijke manier van coaching die met de benodigde adviezen en tips praktisch en inspirerend kunnen werken voor jou! Ook vanuit de lessen en natuurlijk de massages.

Mindfulness wint steeds meer terrein binnen de geestelijke gezondheidszorg. Het wordt door artsen en therapeuten als een erkende volwaardige therapie gezien die wetenschappelijk goed is onderbouw. Onderzoek toont aan dat het werkt!

Esther Broek van R.O.E.P massage en Corine van der Molen zijn een geweldige leuke samenwerking aangegaan en hebben... onze kwaliteiten gebundeld. Esther werkt met de magneetmassage techniek. Dit is een massage die zowel op de kleding of op de huid met olie gegeven kan worden.

Het brengt de spieren in een diepe ontspanning wat een positief effect heeft op het welbevinden!

Corine van Hoorn in Balans geeft de Japanse Balans massage. Lichaam en geest worden hier in balans gebracht. Deze massage vorm is gericht is op de meridianen, huidzones en acupunctuur punten. Kortom 75 minuten volledige aandacht en ontspanning voor jou en ?????

Maak nu een afspraak bij hoorninbalans@gmail.com
of roepmassage@ziggo.nl
Eshter en Corine heten je van harte welkom.
Tot ziens
www.hoorninbalans.nl

Zoek een bedrijf in Amstelveen:

Adres
Grote Oost 2c
1621 BW  Hoorn nh
Mobiel
06-37402637
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over HOORN IN BALANS. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map