Lichte regen5.4 ℃

Hond en Kat aan de Zaan in Zaandam

Bezoekadres:

Hond en Kat aan de Zaan

Doctor H. G. Scholtenstraat 5
1508EB Zaandam
075 8200 300
info@hondenkataandezaan.nl
http://www.hondenkataandezaan.nl

Hond en Kat aan de Zaan

Wij werken met voer dat gebaseerd is op de natuurlijke behoefte van honden en katten. Dit betekent zo min mogelijk granen, veel (vers)vlees en geen chemische toevoegingen. Door deze manier van voeren kunnen veel gezondheidproblemen opgelost of zelfs voorkomen worden. En het mooiste is dat deze voeding veel goedkoper is dan speciaal dieetvoer of brokjes van de grote merken! Advies Trainingen Workshops

Hond en kat aan de Zaan is een kenniscentrum waar u terecht kunt voor advies over voeding, gezondheid en gedrag, waar u trainingen en workshops kunt volgen, of een afspraak kunt maken met een Honden en kattengedragstherapeute, Bach Bloesem consulent, TTouch Practitioner of natuurlijke dierenarts. Ons team wil graag zoveel mogelijk kennis over gedrag en gezondheid van honden en katten delen om zo bij te dragen aan hun welzijn.

Foto's van Hond en Kat aan de Zaan

Hond en Kat aan de Zaan image 1
Hond en Kat aan de Zaan image 2
Hond en Kat aan de Zaan image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Hond en Kat aan de Zaan. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map