Bewolkt5.6 ℃

CrossFit Naarden in Naarden

Bezoekadres:

CrossFit Naarden

Ijsselmeerweg 100
1411DL Naarden
035-2340585
info@crossfitnaarden.nl
http://crossfitnaarden.nl/

CrossFit Naarden

Op 1 november 2013 opende CrossFit Naarden haar deuren in het souterrain van de al bestaande Golf Club in het welbekende Naarderbos. CrossFit Naarden is ontstaan vanuit onze passie voor sport en na ruim 10 jaar in de reguliere gym’s te trainen en te werken, waren wij toe aan iets nieuws en vooral iets beters. We mistte de variatie en daardoor ook het plezier in de ‘reguliere’ fitness, met die gedachte zijn we opzoek gegaan naar iets wat ons weer kon uitdagen. Met gezamenlijk ruim 20 jaar ervaring, hebben ook wij nog veel kunnen leren van de filosofie en methodiek van CrossFit. Na het beoefenen en vooral verdiepen in de filosofie en het enthousiasme dat het met zich mee bracht, zijn we voor onszelf begonnen hier in het Naarderbos.

CrossFit Naarden is de enige sportschool in ’t Gooi die zich compleet toegewijd heeft aan CrossFit, je vindt bij ons geen reguliere fitness apparaten en met deze unieke locatie omringd door natuur en water hebben we een breed spectrum aan mogelijkheden kunnen bieden aan onze leden, zowel binnen als buiten activiteiten horen tot de mogelijkheden.

Daarnaast is Crossfit Naarden goed bereikbaar per bus en is er ruime parkeergelegenheid voor iedereen. Na de training kun je je opfrissen en is er op de begane grond een horeca gelegenheid om iets te drinken of te eten. Mocht je om wat voor reden dan ook klachten hebben of toch tegen een blessure aanlopen, bij ons in het pand zitten professionele fysiotherapeuten die je kunnen helpen en of behandelen.

Foto's van CrossFit Naarden

CrossFit Naarden image 1
CrossFit Naarden image 2
CrossFit Naarden image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over CrossFit Naarden. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map