AMSTELVEEN - Op zaterdag 28 oktober werden Roda'23 Amstelveen, Atletiek Vereniging Startbaan en Mixed Hockey Club Amstelveen ontvangen bij Vomar Westwijkplein voor een feestelijke prijsuitreiking van de Club is Koning Verdubbelaar. Na het grote succes van vorig jaar konden klanten ook dit jaar bij Vomar stemmen op hun favoriete club. Naast de doorlopende Club is Koning-spaaractie maakten clubs met deze actie kans op een éxtra bijdrage voor de clubkas. De aanwezige vrijwilligers ontvingen een mooie bos bloemen en een symbolische waardecheque van de Supermarktmanager van de winkel. Totaal ondersteunt Vomar met de Verdubbelaar maar liefst 141 clubs met een éxtra geldbedrag.

Vomar ondersteunt meer dan duizend clubs het hele jaar door


Naast deze tijdelijke actie kunnen klanten van Vomar altijd meesparen voor hun club of vereniging met Club is Koning. Door het koppelen van de Klant-is-Koning kaart, de klantenkaart van Vomar, aan de club wordt namelijk altijd 0,5% van het totaalbedrag aan boodschappen apart gezet voor de club. Met deze doorlopende spaaractie ondersteunt Vomar meer dan 1.000 clubs met een driemaandelijkse bijdrage.

Feestelijke prijsuitreiking voor winnende clubs

In 43 Vomar-winkels vond zaterdag 28 oktober een feestelijke prijsuitreiking van de Verdubbelaar plaats. De winnende clubs hebben de waardecheque dankbaar in ontvangst genomen en veel clubs hebben ook al een doel waar het gewonnen geldbedrag voor gebruikt zal gaan worden: nieuwe sportmaterialen, iets leuks organiseren voor de vrijwilligers van de clubs en een upgrade voor de kantine. Allemaal mooie plannen dus!