AMSTELVEEN - Used Products Amstelveen verkoopt, verpand en koopt producten in. Niet alleen nieuwe producten maar ook gebruikte producten. Denk hierbij aan producten zoals smartphones, tablets, gadgets, laptops, camera’s, tv’s, audio, en veel meer.


Duurzame ontwikkeling

Steeds meer staat men er bij stil hoe belangrijk het is om bewuste keuzes te maken en dus ook bewust te kopen. Waarom zou je ook niet kiezen voor een gebruikt product? Een product wat nog heel wat jaren heeft te gaan. Hiervoor ben je bij Used Products Amstelveen aan het juiste adres.

Een groene keuze

Niet alleen ben je met hergebruiken goed bezig voor het milieu, denk aan alle grondstoffen, energie en onnodige productie die kan worden uitgespaard maar ook ben je aardig voor je eigen portemonnee.

Waarom zou je een nieuw product kopen als je een tweede leven kunt geven aan een product wat prima functioneert?

Onze kwaliteit staat vooraan. Wij testen onze producten uitvoerig en leveren garantie. Als een product dan écht zijn tijd heeft gehad, wordt deze gerecycled.

Ook wanneer je bij ons een product komt aanschaffen, ruilen wij graag je oude product in. Inruilen is duurzaam. Geef een product de kans op een tweede of misschien zelfs wel een derde of vierde leven.

Samen voor een duurzame oplossing. Kom bij ons langs in de winkel op de Rembrandtweg in Amstelveen of bezoek onze webshop: www.usedproductsamstelveen.nl/


Voor meer informatie:

Used Products Amstelveen

Rembrandtweg 145

020 823 0351

amstelveen@usedproducts.nl