AMSTELVEEN - Maak je klaar voor een onvergetelijke dag vol vintage vondsten, antieke schatten en fascinerende curiosa op de Grote Curiosa, Antiek, Brocante en Vintage Markt, die op zondag 17 september 2023 plaatsvindt op de Rembrandtweg en het Stadsplein in Amstelveen.


Met maar liefst 80 kramen die gevuld zijn met een schat aan unieke items, belooft deze markt een paradijs te zijn voor liefhebbers van vintage en verzamelaars. Of je nu op zoek bent naar een zeldzaam antiek stuk, een stijlvolle brocante vondst, of gewoon wilt genieten van het snuffelen tussen een eclectische mix van curiosa, deze markt heeft voor elk wat wils.

Belangrijke Details:

Datum: Zondag 17 september 2023·

Locatie: Rembrandtweg en Stadsplein, Amstelveen

Tijd: 9:00 uur tot 16:30 uur

Toegang: Gratis

Deze markt biedt een gevarieerd scala aan items, van prachtig bewaard gebleven antieke meubels tot nostalgische vintage kledingstukken, retro decoratie, en zeldzame curiosa die je nergens anders zult vinden. Het is een ideale gelegenheid om te struinen, te genieten van de sfeer en te ontdekken wat deze geweldige markt te bieden heeft.

Of je nu een fervent verzamelaar bent, op zoek bent naar een uniek cadeau, of gewoon wilt genieten van een dag vol geschiedenis en cultuur, de Grote Curiosa, Antiek, Brocante en Vintage Markt in Amstelveen heeft voor iedereen iets te bieden.

Zorg dat je deze kans niet mist om te dwalen tussen de schatten en verhalen van het verleden. Kom langs op zondag 17 september 2023, van 9:00 tot 16:30 uur, op de Rembrandtweg en het Stadsplein in Amstelveen. De toegang is gratis, dus nodig je vrienden en familie uit om samen met jou te genieten van deze unieke markt.