AMSTELVEEN - Woensdag 29 mei opent MBO College Amstelland in Amstelveen officieel de nieuwe Health Campus. Om 15.30 uur wordt de openingshandeling verricht door Frank Berkhout, Wethouder Onderwijs van de Gemeente Amstelveen. De Health Campus wordt de nieuwe thuisbasis voor de studenten van de opleiding Sport & Gezondheid. Op deze middag, die in het teken staat van Sport & Gezondheid, verzorgen 3e jaars studenten o.l.v. docenten sportieve workshops.

Verbinding door sport
De Health Campus is een plek waar de algehele vitaliteit wordt getest en onderhouden. Daarnaast zorgt de inspirerende en sportieve omgeving voor verbinding. Studenten kunnen hier, naast het ontwikkelen van sportieve vaardigheden, ook samenkomen met medestudenten en docenten. De open ruimtes en moderne faciliteiten creëren een sfeer waarin interactie en samenwerking centraal staan.

Over het ROC van Amsterdam - Flevoland
MBO College Amstelland maakt deel uit van het ROC van Amsterdam – Flevoland.
Het ROC van Amsterdam – Flevoland verzorgt (v)mbo-opleidingen in nagenoeg alle beroepsrichtingen - van vliegtuigmonteur en banketbakker tot hotelmanager en verpleegkundige. Het ROC is zeer innovatief en heeft nauwe banden met het werkveld. Intensieve samenwerking is er met o.a. Schiphol in de Luchtvaart Community Schiphol, The College Hotel, een viersterren hotel in Amsterdam Zuid en het Johan Cruyff College voor topsporters. De Frank Sanders Akademie is een van de bijzondere onderdelen van het ROC, gespecialiseerd in musicalonderwijs. Er zijn vestigingen in Amsterdam, Amstelveen, Hilversum, Hoofddorp, Almere en Lelystad. Het ROC van Amsterdam – Flevoland behoort tot de 42 roc’s die ons land telt. Meer informatie: www.rocva.nl/www.rocvf.nl