AMSTELVEEN - Sandra Rits, oprichter en eigenaar, is BSO Kindzijn gestart in 2011 met het idee om een buitenschoolse opvang aan te bieden waar echt oog is voor het kind. Sandra vindt het belangrijk vanuit haar zorg- en coachingsachtergrond dat naast een fijne omgeving voor en na school er ook persoonlijke aandacht is voor elk kind om hun eigen talenten te ontdekken en te stimuleren.

Afgelopen vrijdag is het 12,5 jarige jubileum uitgebreid gevierd met een feest samen met de kinderen, de ouders en het team. Simon Rits, mede-oprichter van Kindzijn en oud-voorzitter NFC, kijkt vol lof terug op de afgelopen jaren waarin Kindzijn is uitgegroeid tot een stabiele, groeiende buitenschoolse opvang waar kinderen graag zijn. Inmiddels runt Sandra de opvang samen met haar team en kijken ze vooruit om kinderen en hun ouders een fijne plek te bieden vol plezier, ruimte voor sport, buitenspelen en creativiteit.
Het jubileumfeest was zeer geslaagd mede dankzij een overheerlijk buffet voor alle kinderen, ouders, team en relaties.

BSO Kindzijn is inmiddels een begrip binnen Amstelveen, een kleinschalige opvang waar oog voor het kind is. De buitenschoolse opvang is gevestigd in het NFC gebouw aan de Sportlaan en heeft sinds enkele jaren een extra locatie op de Benderslaan in het gebouw van het Palet. Naast aandacht voor de ontwikkeling van elk kind, is er veel aandacht voor sport, buitenspelen, creativiteit en kunnen de kinderen paardrijles volgen.