AMSTELVEEN - Tijdens de kerstvakantie hoef je niet stil te zitten! AmstelveenSport organiseert diverse sportactiviteiten. Vanaf zaterdag 23 december tot en met zondag 7 januari is zwembad De Meerkamp geopend volgens het vakantierooster en dat betekent extra veel recreatie zwemmen. In het wedstrijdbad ligt elke middag van 12:30 uur tot 16:00 uur de supergave Jungle Stormbaan in het water.

LuchtkussenFestival in de Ben Goudsmithal

Woensdag 3 januari staat tijdens het LuchtkussenFestival de Ben Goudsmithal van 10:00 tot 16:00 uur weer vol met luchtkussens. Het luchtkussenFestival is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Er zijn speciale luchtkussen voor 4 & 5 jarigen.

PeuterFestival in de Beweegbox & Turnhal

Donderdag 4 januari 2024 organiseert AmstelveenSport van 09:30 tot 12:30 uur het PeuterFestival in de Beweegbox en Turnhal. Peuters kunnen zich uitleven en springen op de springkussens, klimmen en klauteren over de obstakels en rollen op de matten. Het PeuterFestival is voor kinderen van 2 t/m 4 jaar.

IJshockey clinic op de Jaap Eden IJsbaan Amsterdam

Donderdag 4 januari van14:00 tot 15:30 uur kan iedereen tussen de 12 en 18 jaar meedoen aan de ijshockeyclinic die wordt gegeven door oud-ijshockeyinternational Ron Berteling op de Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam. AmstelveenSport laat in samenwerking met Jongerenwerk, jongeren kennismaken met ijshockey. Meedoen met de ijshockey clinic is gratis. Schrijf je snel in want vol=vol!

Nieuwjaarsdisco in het golfslagbad van zwembad De Meerkamp

Vrijdag 5 januari is er van 19:00 tot 21:00 uur discozwemmen in het golfslagbad. Begin het nieuwe jaar swingend en zingend in het golfslagbad. Super gezellig en ook nog eens sportief.

VR Snorkelen in het wedstrijdbad zwembad De Meerkamp

Vrijdag 5 & zaterdag 6 januari is er geen Jungle Stormbaan in het wedstrijdbad, maar kun je er komen VR snorkelen tussen 11:00 en 16:00 uur. Je krijgt een VR snorkelbril op en je avontuur begint. Je kunt telkens 5 minuten snorkelen in één van de drie werelden: Sea World, Shark Attack en Space. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt. Meedoen aan VR snorkelen is gratis. Je betaalt alleen een toegangskaartje voor het zwembad.

Voor meer informatie, inschrijven en tickets ga naar: amstelveensport.nl/vakantieactiviteiten