AMSTELVEEN - In de tweede week van de kerstvakantie organiseerde AmstelveenSport diverse activiteiten voor de Amstelveense jeugd. In zwembad De Meerkamp kon er gezwommen worden volgens het vakantierooster en dat betekende extra veel recreatiezwemmen. Met als klap op de vuurpijl VR snorkelen. Twee dagen kon iedereen met een speciale snorkelbril rondzwemmen in een wonderlijke onderwaterwereld, haaien onder ogen zien of rondzweven in de ruimte. Ook het nieuwjaarsdisco zwemmen op vrijdagavond was een succes: op de golven van het golfslagbad, zingend en swingend het nieuwe jaar in.

Naast het inmiddels welbekende luchtkussenfestival in de Ben Goudsmithal en peuterfestival in de Beweegbox en turnhal was er deze vakantie ook een ijshockey clinic op de Jaap Edenbaan en een scholen basketbaltoernooi in de Ben Goudsmithal onder leiding van basketbalvereniging MBCA. De Westwijzer behaalde zowel bij de groepen 3 en 4 als bij de groepen 7 en 8 de eerste plaats. Bij de groepen 5 en 6 was dit de Piet Hein School.

“Het is geweldig om te zien dat zo veel kinderen ons weten te vinden en meedoen aan de activiteiten. Lekker bewegen en ontdekken waar je fysiek toe in staat bent, is belangrijk voor kinderen en het is goed daar van jongs af aan al mee te beginnen”, aldus Sven Vismans, Manager Sportservice AmstelveenSport.

Ook de volgende vakantie heeft AmstelveenSport weer diverse activiteiten op het programma staan. De voorjaarsvakantie wordt afgetrapt met Valentijns discozwemmen op vrijdag 16 februari.

Meer informatie over activiteiten in de vakantie is te vinden op: amstelveensport.nl/vakantie-activiteiten