AMSTELVEEN - AmstelveenSport organiseert samen met Doortrappen van dinsdag 30 mei tot en met vrijdag 2 juni de fiets4daagse in Amstelveen. Fietsen is één van de makkelijkste manieren om in beweging te komen. Samen met anderen fietsen is nog leuker en gezelliger. Blijf dus niet zitten, kom lekker fietsen tijdens de Fiets4Daagse in Amstelveen! Zo maak je ook meteen kennis met andere fietsliefhebbers.

Onder begeleiding van een buurtsportcoach van AmstelveenSport en een fiets coach van Doortrappen wordt er dagelijks een mooie tocht gefietst van ongeveer 25 kilometer. De start is elke ochtend om 9:00 uur vanaf het Noorddamcentrum, Noorddammerweg 1 in Bovenkerk. De kosten zijn € 2,50 per fietstocht. Deelnemers ontvangen een gratis fietsspiegel. Op=Op.
Meer informatie en inschrijven: www.amstelveensport.nl/fiets4daagse

Doortrappen tot je 100-ste De Fiets4Daagse is de Kick-Off voor de wekelijkse fietstocht op de donderdagochtend, telkens om 9:00 uur vanaf het Noorddamcentrum. Deze tochten starten donderdag 8 juni. Gefietst wordt in verschillende groepen, afhankelijk van het soort fietsen en conditie.

Meer informatie op: www.notabenebovenkerk.nl/doortrappen. De finale van deze fiets periode is tijdens de slotdag van de Nationale Sportweek, Amstelveen on Wheels op zondag 24 september; alles wat rolt komt dan samen op het Stadsplein.