AMSTELVEEN - Met de overname afgelopen week van Kinderdagverblijf ’t Eigen Wijsje met drie vestigingen (Noordammerlaan naast het Noorddamcentrum, de oude klompenmakerij Ratterman in Bovenkerk en in het park aan de Ruyslaan) in Amstelveen doet Enjoy! Childcenter precies wat ze wil dat haar kinderen doen; verder groeien!

Joy Ellen Bos (midden), oprichter van Enjoy! was al enige tijd klaar voor uitbreiding en vond in Eigen Wijsje oprichters Monique Bizzo (rechts) en Zahra Azadmanesh (links) een partij die bij haar ideeën het meest dichtbij kwamen; daar waar het om opgroeiende kinderen draait.

Enjoy! timmerde de laatste tijd al flink aan de weg. Naast Enjoy! Childcare (0-12 jaar), Enjoy! Learning (alles voor schoolgaande kinderen uit het Primair en Voortgezet onderwijs) en het Enjoy! Learning Center (waar zij samenwerkingsverbanden heeft met verschillende partners, allen bijdragend aan een gezonde ontwikkeling van heel veel kinderen) aan de Amsterdamseweg, opende Enjoy! nog niet zo heel lang geleden een vestiging van Enjoy! Learning in Nieuw-Vennep. Met de 4 groepen 0-4 jarigen en de peutergroep van ’t Eigen Wijsje erbij is er meer balans gekomen in het totaalaanbod van Enjoy!.