AMSTELVEEN - Speel-Inn is blij te mogen aankondigen dat kinderdagverblijf ‘Blub, Zegt De Vis’ in Amstelveen, waar opvang wordt geboden aan zowel baby’s als peuters, per 1 april verder gaat als onderdeel van de organisatie. Speel-Inn staat voor moderne, professionele en kindgerichte kinderopvang. In een vertrouwde omgeving krijgen de kinderen vanuit een positieve benadering alle ruimte om zich te ontwikkelen.

Op de groepen aan het Westelijk Halfrond staat aandacht voor het kind centraal. Dit zie je terug in het rijke speelaanbod dat in de ruimtes aanwezig is. De speelhoeken zijn uitnodigend ingericht om de ontwikkeling van de kinderen te stimuleren. Daarnaast wordt er bij Blub, Zegt De Vis voortdurend gewerkt met wisselende thema’s en worden activiteiten gekozen die hierop aansluiten.

Met deze overname verwelkomt Speel-Inn binnen een kort tijdsbestek hun tweede locatie in Amstelveen. Eerder dit jaar opende De Muzieknoot haar deuren aan de Fideliolaan. Labeldirecteur Jiska Lennartz vertelt: "Door de integratie met Speel-Inn kunnen we de kwaliteit van onze opvang verder verbeteren. Deze uitbreiding stelt Speel-Inn in staat om breder te investeren in de ontwikkeling van medewerkers, innovatie en pedagogische kwaliteit. Daarbij verliezen we het persoonlijke karakter niet uit het oog. We kijken er enorm naar uit om de kinderen en ouders binnenkort te mogen verwelkomen binnen onze organisatie!”