AMSTELVEEN - Het Diwali Festival Amstelveen maakt zich op voor een spectaculaire 15e editie op zaterdag 28 oktober 2023, van 12.00 tot 19.00 uur op het Stadsplein te Amstelveen! Het Stadsplein zal opnieuw omgetoverd worden tot een gratis toegankelijk festijn voor mensen van alle leeftijden.

Diwali, dat in heel India wordt gevierd, ongeacht de achtergrond of religie van de deelnemers, staat symbool voor de triomf van het goede over het kwade en van het licht over de duisternis.

Zoals in voorgaande jaren, zal het programma ook dit jaar opnieuw schitteren met een scala aan getalenteerde artiesten die voor een kleurrijk spektakel zorgen. Bovendien zullen er 13 restaurants met meer dan 100 verrukkelijke gerechten uit alle hoeken van India aanwezig zijn.

Het Diwali Festival Amstelveen slaat niet alleen een brug tussen diverse culturen en achtergronden, maar brengt ook mensen samen, net zoals in India gebeurt. Op het Stadsplein van Amstelveen verwelkomen we niet alleen Indiase expats, maar ook lokale bewoners en expats uit andere landen, die trouwe bezoekers zijn geworden.

Het primaire doel van het Diwali Festival is het versterken van de banden tussen de Indiase zakelijke gemeenschap, lokale en regionale ondernemingen, met als ultieme doel het smeden van verbindingen tussen de lokale bevolking, de Indiase gemeenschap en bedrijven in Amstelveen, Amsterdam en omliggende gebieden.

Kom langs en geniet van non-stop entertainment op het podium van 12.00 tot 19.00 uur. Handen kunnen versierd worden met henna dankzij de aanwezige hennakunstenaars. Van 12.00 – 15.00 uur is er een workshop diya maken voor alle leeftijden, en houders van de Amstelveen Pas zijn ook welkom! En kom wat van je Diwali-inkopen doen, zoals kleding, sieraden en Indiase zoetigheden, bij onze verschillende kraampjes.

De afgelopen 14 edities van het festival waren een groot succes, en we hopen samen met u van de 15e editie op zaterdag 28 oktober 2023 opnieuw een grandioos evenement te maken.

Voor meer informatie en updates over het festival, kunt u terecht op www.diwalifestival.nl.

Wilt u weten hoe het evenement vorig jaar was, kijk dan hier: http://bit.ly/Diwaliaveen2022

Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen op het India Diwali Festival Amstelveen op 28 oktober 2023!