AMSTELVEEN - Op een parkeerplaats aan de Noorddammerweg in Amstelveen is op vrijdagmiddag 13 oktober een voertuig volledig uitgebrand. De politie vermoedt dat het voertuig betrokken is geweest bij het schietincident aan de Etnastraat in Amsterdam-Osdorp op 12 oktober. De recherche zoekt getuigen van de brandstichting.


Rond 13.40 uur krijgen de hulpdiensten de melding van een brand. Omdat er een vermoeden van brandstichting is komt ook de forensische opsporing ter plaatse. Al snel wordt duidelijk dat het voertuig, een Land Rover Discovery, mogelijk betrokken is geweest bij het schietincident aan de Etnastraat, afgelopen donderdag 12 oktober.

Deel uw informatie

Onze recherche komt graag in contact met getuigen van de brandstichting. Getuigen zien twee verdachten wegrijden op een scooter. Heeft u iets opvallends of verdachts gezien in de omgeving van de Noorddammerweg? Of heeft u camerabeelden? Meld dit dan via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Alle andere informatie over het schietincident blijft uiteraard ook welkom. Bel daarvoor bovenstaande telefoonnummers of vul onderstaand tipformulier in. U kunt ook vertrouwelijk met de politie praten, voor wie dat wil kan bellen met het Team Criminele Inlichtingen via 088-6647734.