AMSTELVEEN - In de nacht van dinsdag 27 april op woensdag 28 heeft in een speeltuin bij de Grote Beer in Amstelveen een steekincident plaatsgevonden. Een 16-jarige jongen raakte hierbij gewond en moest vervolgens in het ziekenhuis behandeld worden. De recherche doet onderzoek naar het incident en komt graag in contact met mensen die mogelijk iets gezien en/of gehoord hebben.


Het slachtoffer is die nacht rond 01.00 uur in het speeltuintje als hij wordt aangevallen door een grote groep jongens. Vermoedelijk zo’n twintig man mishandelt het slachtoffer zwaar en hij wordt op een gegeven moment zelfs gestoken. Ook stelen de jongens persoonlijke eigendommen van het slachtoffer. Vervolgens slaat de groep op de vlucht en blijft het slachtoffer gewond achter. Hij weet hulp in te schakelen en is naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling.

Getuigen gezocht
Wat er precies in het speeltuintje heeft plaatsgevonden en waarom het slachtoffer zo mishandeld is, staat nog niet vast. De recherche komt daarom graag in contact met mensen die meer weten over dit steekincident. Heeft u mogelijk iets gezien en/of gehoord? Of heeft u andere informatie, bijvoorbeeld over de toedracht? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Ook is het mogelijk om via het tipformulier beeldmateriaal ter beschikking te stellen aan de politie.