AMSTERDAM - Holland Sport Boat Centre organiseert in haar showroom en bij Nautix een spectaculaire tweedaagse Paas botenshow, op 9 en 10 april. Watersportliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen, want er valt van alles te zien en te beleven.


Tijdens de Paasshow presenteert Holland Sport Boat Centre verschillende modellen van de gerenommeerde merken Saxdor Yachts, Sea Ray, Bayliner, Sea-Doo, Stormer Marine en Quicksilver. Bezoekers kunnen een proefvaart boeken om zelf te ervaren hoe het is om deze prachtige boten te besturen.

Funshop sale

Naast het bewonderen van de boten in het water bij Nautix en in de Holland Sport showroom, is er ook een funshop sale met een breed scala aan 'new old stock' producten, zoals zwemvesten, wetsuits en water- en wakeboardschoenen. Deze items uit oude collecties zijn in nieuwstaat en worden verkocht met maar liefst 50% korting.

Catering

De Paasshow is ook een ideale gelegenheid om gezellig bij te praten met andere botenliefhebbers. Cateraar Bak & Fiets en het naastgelegen restaurant Hangar Oost zorgen voor heerlijke hapjes en drankjes tijdens het evenement. Ook voor kinderen is er een leuke activiteit georganiseerd, zodat het hele gezin kan genieten van een gezellig dagje uit.

Openingstijden

De Holland Sport Paasshow is een evenement dat watersportliefhebbers en botenenthousiastelingen zeker niet willen missen. Toegang tot de Paasshow is gratis, maar in verband met de catering wordt bezoekers gevraagd om zich vooraf aan te melden. Bij aanmelding kan ook direct een proefvaart worden geboekt. Aanmelden kan via de aanmeldpagina op de website van Holland Sport Boat Centre.

De openingstijden van de Holland Sport Paasshow: 9 en 10 april van 11.00 tot 16.00 uur.

Over Holland Sport Boat Centre

Holland Sport Boat Centre is een toonaangevende leverancier van sportboten, motorboten, sloepen en watersportartikelen. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten en diensten, waaronder verkoop van nieuwe en gebruikte boten, onderhoud, reparatie, winterstalling en elektrificatie van brandstofboten. Holland Sport Boat Centre staat in de nautische wereld bekend om het bieden van uitstekende service en kwaliteit aan zowel beginnende als ervaren watersporters.