AMSTELVEEN - Als je dit jaar of in 2021 gaat trouwen; WeddingFair is er voor jou! Regel de laatste details of start jouw weddingplanning op dit inspirerende event. Bij WeddingFair vind je alleen ervaren professionals die jou met advies en ideeën op weg helpen om jouw perfecte trouwdag te organiseren.‘’Organiseer de bruiloft die jij wilt, niet de bruiloft die je wordt aangepraat’’ is het motto van WeddingFair. Daarom is het handig om zoveel mogelijk vragen te verzinnen die jij de trouwbedrijven wilt stellen. Zij hebben de ervaring en de kennis om jouw wensen te herkennen en uit te voeren. Zij zorgen ervoor dat jouw droom werkelijkheid wordt.

Ga op zoek gaan naar jouw droomjurk of pak! Er zijn wel 8 bruidshuizen voor hem en haar die jou willen inspireren. Bekijk de fotoboeken van verschillende fotografen en vind trouwringen bij de juweliers of de edelsmid. Extra bijzonder is de videograaf die jouw trouwdag in Virtual Reality laat beleven! Vind de lekkerste bruidstaart, pas trouwschoentjes en bezoek de Vintage DJ die op jouw feest draait op vinyl…. DAT, en er is nog veel meer te beleven…


WIN
Je maakt kans om jouw droomringen te winnen, tot een waarde van maar liefst 750 euro. Edelsmid Guido Eerden maakt Trouwringen zoals jij dat wilt. Als je wint ga je samen aan de slag om jouw unieke ringen samen te stellen. Ook maak je kans om een compleet verzorgde huwelijksreis te winnen naar Jamaica.

Everyone Loves Goodies
Bij de beurzen van WeddingFair ontvangen alle bruiden een goodiebag en trouwagenda vol met tips and tricks voor het plannen van de bruiloft. Ook hebben ze een presentje voor alle kids! 100 bruidsparen ontvangen het magazine BRUID en het magazine Huwelijk cadeau. Dus zorg ervoor dat je er snel bij bent want OP=OP.

Moodboard workshop
Neem deel aan de moodboard workshop en krijg een beter overzicht van de aanstaande bruiloft door jouw gedachten om te zetten in beelden. Deelname is geheel gratis en je mag het moodboard meenemen naar huis. Het is ook handig om mee te nemen naar jouw leveranciers.


WeddingFair Amsterdam-Amstelveen zondag 8 maart 2020 van 11:00 uur tot 17:00 uur.
Emergohal, Langs de Akker 3, 1186 DA Amstelveen. Gratis entree en parkeren.

Alle info op de website: https://www.weddingfair.nl/trouwbeurzen/trouwbeurs-amsterdam-amstelveen/

of volg het event op Facebook: https://www.facebook.com/events/443671659772593/

De foto’s kunnen namens WeddingFair worden geplaatst. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met: Yvonne Twenhaar

Tel: 06- 53785760
E-mail: Yvonne@WeddingFair.nl