AMSTELVEEN - Stadsdorp Elsrijk is samen met AmstelveenSport een nieuw sportief initiatief gestart. Vanaf donderdag 3 maart worden in het Openluchttheater in Elsrijk bootcamptrainingen gegeven. Vanuit buurtclub Leefstijl Elsrijk is een fitnessclub ontstaan en bij deze laatste club is behoefte aan meer begeleiding en nieuwe oefeningen.

Bootcamp Bootcamp is een training die in teamverband onder professionele begeleiding van AmstelveenSport in de buitenlucht wordt gegeven. Het doel is om kracht en uithouding te verbeteren maar een uurtje intensief bewegen is ook leuk en gezellig. Deze training is geschikt voor alle leeftijden en je kan op je eigen niveau meedoen. Je hoeft geen speciale kleding daarvoor aan te schaffen maar draag kleding waarin je je gemakkelijk kunt bewegen.

Training in het Openluchttheater De training wordt gegeven in het Openluchttheater en duurt 60 minuten. De training gaat ook door tijdens een verfrissend regenbuitje. Vanaf 3 maart wordt elke donderdag van 16:30 - 17:30 uur de training gegeven door een buurtsportcoach van AmstelveenSport.

De eerste twee maanden zijn de trainingen gratis en daarna bedragen de kosten per keer € 2,50. Het adres van het Openluchttheater is De Ruwiellaan 20, 1181 PS Amstelveen.
Contact en aanmelden Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Buurtsportcoach van AmstelveenSport: Michael Pereira, m.pereira@amstelveensport.nl, tel 088 – 8585 104.

Aanmelden kunt u via: amstelveensport.nl /bootcamp