AMSTELVEEN - Aan de diverse activiteiten van AmstelveenSport in de herfstvakantie deden maar liefst 1.200 kinderen mee. “Wij vinden het fantastisch om al deze kinderen met zoveel plezier en enthousiasme te zien bewegen. Wij blijven deze activiteiten dan ook de komende schoolvakanties organiseren”, aldus Sven Vismans, manager sportservice AmstelveenSport.

Klimmen, springen, rennen en waterpret


In zwembad De Meerkamp konden kinderen zich elke middag uitleven op de Jungle stormbaan in het wedstrijdbad en op vrijdagmiddag werd er fanatiek watervoetbal gespeeld. In samenwerking met Jongerenwerk was er een padel en een voetbal toernooi. Peuters kregen geen genoeg van het spelen in de Beweegbox en de Turnhal tijdens het PeuterFestival, waar spiderman een gastoptreden verzorgde. Het luchtkussenFestival in de Ben Goudsmithal zorgde voor twee dagen springplezier. De tweede dag was speciaal voor kinderen van BSO KinderRijk. Deze opzet is goed bevallen en de samenwerking wordt uitgebreid naar andere buitenschoolse opvangen.

Kerstvakantie

In de kerstvakantie staan sowieso op het programma: het LuchtkussenFestival in de Ben Goudsmithal op dinsdag 2 januari 2024 voor de BSO en woensdag 3 januari 2024 voor reguliere bezoekers. Donderdag 4 januari vindt het PeuterFestival in de Beweegbox en Turnhal plaats. Vrijdagavond 5 januari 2024 is er in het golfslagbad van zwembad De Meerkamp een groots nieuwjaarsfeest discozwemmen. Maak een goede start in het nieuwe jaar en doe mee met de activiteiten van AmstelveenSport. Meer informatie en tickets op: amstelveensport.nl/vakantieactiviteiten