AMSTERDAM - De Amsterdamse Hockey en Bandy Club (AH&BC) kondigt met enthousiasme de komst aan van Casper Berkman naar de club. Berkman, een ervaren talentvolle middenvelder/verdediger van HGC, zal na de zomer aansluiten bij het team onder leiding van coach Rick Mathijssen.


Casper Berkman, momenteel deel van Jong Oranje, deelde zijn gedachten over zijn overstap: "AH&BC heeft een mooi plan gericht op de toekomst waar ik graag een onderdeel van ga zijn. Ik ben begonnen bij Shinty en vervolgens via Schaerweijde bij HGC terechtgekomen, waar ik de afgelopen 2 seizoenen heb gespeeld. Een volgende stap naar Amsterdam is wat past bij mijn ambities."

Joris Albers, Tophockey bij AH&BC, is verheugd met de komst van Berkman: "Hij past perfect in ons toekomstplan. Casper heeft in alle nationale jeugdelftallen gespeeld en ondanks zijn jeugdige leeftijd aanzienlijke ervaring in de Hoofdklasse. Bovendien kan hij nu op de fiets naar de training komen."

De komst van Casper Berkman naar AH&BC toont de ambitie van de club om zich te blijven versterken met toptalent. Het bestuur en de staf van AH&BC kijken uit naar zijn bijdrage aan het team.