BLOEMENDAAL - Koploper Bloemendaal heeft in de thuiswedstrijd tegen Hurley fors uitgehaald. Op het eigen "Kopje" bleef de thuisploeg voor de achttiende keer op rij ongeslagen door een onvervalste negenklapper te produceren.

Na tien minuten stond de thuisploeg al op een 2-0 voorsprong door treffers van Tim Swaen en Jasper Brinkman. Nadat Noam Sheridan iets terug deed werd de ruststand op 4-1 bepaald door Thierry Brinkman en Sam Figge.

Na rust ging de Bloemendaalse dadendrang verder met treffers van Tom Hiebendaal, Yannick van der Drift en Casper van der Veen. Tussendoor wist Jelmer Siersema nogmaals de eer voor Hurley te redden. het slotakkoord was voor de man van de eerste goal, Tim Swaen, die met nog twee treffers de eindstand op 9-2 bepaalde.