AMSTELVEEN - Vandaag precies honderd jaar geleden werd de Rooms-Katholieke Sportvereniging Recht Op Doel Af 1923, bij iedereen in Amstelveen bekend als Roda ’23, opgericht. Het jubileumjaar werd op hun oudejaarsdag om middernacht ingeluid. Eén voetbalseizoen lang vieren ze hun 100-jarig bestaan.


AmstelveenSport draagt Roda’23 een warm hart toe, directeur Heleen van Ketwich Verschuur en Rania Mansoer, Manager Facilitair gingen voorafgaand aan de officiële receptie op donderdag 31 augustus langs om de felicitaties namens AmstelveenSport over te brengen. Dit deden zij door het overhandigen van een felicitatie-tegel aan de voorzitter Roda ‘23 Ronald Posthumus. De tegel werd vervolgens door Ronald in de grond geslagen onder toeziend oog van de penningmeester van Roda’23 José Cubo.

Spelers die voortaan de velden van Roda’23 betreden kunnen hem zien liggen, vlak voor de ingang van het hoofdveld. Velden die trouwens recentelijk zijn gerenoveerd van gras naar kunstgras zodat er nog meer gevoetbald kan worden.

AmstelveenSport wenst Roda’23 een mooi jubileumjaar en nog minstens 100 jaar erbij.