AMSTELVEEN - Vrijdagavond 10 februari 2023 is het zover, na twee jaar van afwezigheid, is er eindelijk weer een Amstelveen Sportgala. Wij pakken dan ook groots uit. Locatie voor deze feestelijke avond is het Hermann Wesselink College. Het Amstelveen Sportgala is traditiegetrouw de plek waar Amstelveense kampioenen worden gehuldigd, de Sporter en Talent van het jaar worden gekozen, de verenigingsprijs en de Peter Post Oeuvreprijs wordt uitgereikt en coaches en vrijwilligers van sportverenigingen in het zonnetje worden gezet. Aanmelden van een kampioen, talent, vereniging, coach of vrijwilliger is vanaf nu mogelijk.


Aanmelden

Wij zijn trots op onze Amstelveense sportkampioenen. Wij huldigen de kampioenen en maken de Sporter van het Jaar bekend tijdens het Amstelveen Sportgala. Dit jaar huldigen we de kampioenen van maar liefst drie jaren: 2020, 2021 en 2022. Uit de kampioenen van 2022 wordt de Sporter van het Jaar 2022 gekozen. Kampioenen kunnen zichzelf aanmelden of aangemeld worden door iemand anders. Amstelveense talenten verdienen een plek op het podium. Tijdens het Amstelveen Sportgala wordt het Talent van het Jaar 2022 bekend gemaakt. Ken jij een talent, meld deze dan aan. Als vereniging kans maken op de prachtige verenigingsprijs? Dat kan, stuur je motivatie in. Nieuw dit jaar tijdens het Amstelveen Sportgala is de huldiging van de Coach van het Jaar. Zonder coach immers geen sporters en talenten. Aanmelden van jouw coach kan nu. Een vereniging kan niet bestaan zonder vrijwilligers. Ken jij een vrijwilliger van een vereniging die het verdient om in het zonnetje gezet te worden als Vrijwilliger van het Jaar, meld deze dan aan.

Meer informatie

Meer informatie over het aanmelden van een kampioen, talent, vereniging, coach of vrijwilliger is te vinden op www.amstelveensport.nl/sportgala Aanmelden is mogelijk tot en met vrijdag 23 december 2022.