AMSTELVEEN - De herfstvakantie komt er aan! AmstelveenSport organiseert ook deze vakantie weer een aantal leuke sportieve activiteiten voor de Amstelveense jeugd. Voor peuters en kleuters, maar ook voor grotere kinderen en tieners.

Zwembad De Meerkamp


Het zwembad is van maandag 23 t/m zondag 29 oktober 2023 geopend volgens het vakantierooster en kan er extra veel recreatie en banen gezwommen worden. Elke dag ligt de Jungle stormbaan vanaf 12:30 uur klaar in het wedstrijdbad voor iedereen met een zwemdiploma. Behalve op vrijdagmiddag 27 oktober, want dan is er watervoetbal van 13:00 tot 16:00 uur in het wedstrijdbad. Watervoetbal is een vrij nieuwe sport, waarbij wordt gespeeld in een zwembad met een klein laagje water van circa vijftien centimeter. Watervoetbal is voor iedereen leuk, omdat de techniek heel anders is dan bij gewoon voetbal. Vanwege zwemles 's ochtends vroeg zijn er van dinsdag t/m vrijdag minder banen beschikbaar voor het banenzwemmen.

Om alvast te noteren: Halloween discozwemmen is de eerste zwemdisco van dit seizoen. Deze vindt plaats op vrijdagavond 3 november van 19:00 tot 21:00 uur. Een DJ zorgt voor lekkere muziek en met gekleurde lampen en speciale lichteffecten wordt het zwembad omgetoverd tot een flitsend, swingend Halloween zwem-en dansparadijs. Zwemmen wordt zo nog leuker. Discozwemmen is voor kinderen tot 12 jaar. Supergezellig en ook nog eens sportief. Tickets koop je eenvoudig via de webshop van zwembad De Meerkamp.

PeuterFestival

Dinsdag 24 oktober organiseert AmstelveenSport van 09:30 tot 12:30 uur het PeuterFestival in de Beweegbox en Turnhal. Tijdens het PeuterFestival zijn er allerlei leuke activiteiten voor peuters van 2 t/m 4 jaar. Ze kunnen naar hartenlust springen op de trampoline en springkussens, klimmen en klauteren over de obstakels en rollen op de matten. Als speciale gast deze keer: Spiderman.

LuchtkussenFestival

Ook in de herfstvakantie houdt AmstelveenSport weer een luchtkussenfestival in de Ben Goudsmithal. Dat vindt plaats op woensdag 25 oktober. Rondom de luchtkussens worden ook leuke activiteiten georganiseerd. Het luchtkussenFestival is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Er zijn speciale luchtkussens voor 4 & 5 jarigen. Tussen 10:00 en 16:00 uur zijn er 3 tijdsblokken van 1,5 uur.

Voor zowel het Peuter- als het Luchtkussenfestival geldt dat de online kaartverkoop is gestart. Aan de deur is beperkte verkoop van kaarten zolang de voorraad strekt. Een ticket koop je uitsluitend voor het kind, ouders/begeleiders mogen gratis naar binnen.


Meer informatie en tickets op amstelveensport.nl/vakantieactiviteiten