AMSTELVEEN - Na het succes van Buitengym bij gezondheidscentrum de Marne start AmstelveenSport met Buitengym Bankras.

Buitengym is in 2020 voortgekomen uit het programma Beweeg de zomer door van AmstelveenSport. Tijdens Buitengym wordt aan de algehele gezondheid van de deelnemers gewerkt. De oefeningen zijn heel divers. Zo worden er spierversterkende en balans oefeningen gedaan. Daarnaast wordt ernaar gestreefd de conditie te trainen.

Lekker fit en soepel worden en blijven

Buitengym Bankras wordt volgens hetzelfde concept opgezet als Buitengym bij gezondheidscentrum de Marne. Iedereen kan meedoen aan deze activiteit en lekker sporten op zijn/haar eigen niveau. Gezelligheid staat voorop. Door de combinatie van deze drie punten is het voor iedereen een mooie manier om in beweging te komen. En het belangrijkste: in beweging blijven!

Deelnemers bij de Marne zijn zeer enthousiast: “buitengym geeft mij elke week weer een voldaan gevoel als ik ben geweest”, zegt de een. Een ander geeft aan: “elke week zijn er nieuwe oefeningen en merk ik dat ik elke week steeds een beetje fitter wordt”.

Kom gezellig elke donderdagochtend meedoen

Lijkt het jou leuk om op een laagdrempelig niveau lekker met anderen in beweging te zijn in de buitenlucht, waarbij gezelligheid de boventoon voert? Doe dan mee! Aanstaande donderdag 3 februari start Buitengym Bankras.

Locatie: Het basketbalveld aan de Den Bloeyenden Wíjngaerdt
Wanneer: Elke donderdag (De trainingen gaan ook door tijdens een verfrissend regenbuitje.)

Tijdstip: 10:00 – 11:00 uur

Kosten: €1,50 per keer.

Kijk voor meer informatie op de website van AmstelveenSport: https://amstelveensport.nl/events/buitengym-bankras-445-503/