AMSTELVEEN - Nog 2 weken, t/m vrijdag 1 december, is het mogelijk om kampioenen, talenten, trainers/coaches, vrijwilligers en verenigingen aan te melden voor het Amstelveen Sportgala 2024. In elke categorie zijn er naast de eeuwige roem mooie prijzen te verdienen. Dus schroom niet en meld jezelf, iemand anders of je club aan. Het Amstelveen Sportgala vindt plaats op vrijdag 9 februari 2024 in het Hermann Wesselink College. Het belooft een spetterende showavond te worden.

Het Amstelveen Sportgala is traditiegetrouw de plek waar Amstelveense kampioenen worden gehuldigd, de Sporter en Talent van het jaar worden gekozen, de verenigingsprijs en de Peter Post Oeuvreprijs wordt uitgereikt en coaches en vrijwilligers van sportverenigingen in het zonnetje worden gezet. Aanmelden van een kampioen, talent, vereniging, coach of vrijwilliger is vanaf nu mogelijk.

Aanmelden

Wij zijn trots op onze Amstelveense sportkampioenen; alle kampioenen worden gehuldigd. De Sporter en het Talent van het Jaar 2023 worden bekend gemaakt. Kampioenen kunnen zichzelf aanmelden of aangemeld worden door iemand anders. Ken jij een talent, meld deze dan aan. Als vereniging kans maken op de prachtige verenigingsprijs van € 2.500,-? Dat kan, stuur je motivatie in. Ook huldigen we de Coach van het Jaar 2023. Zonder coach immers geen sporters en talenten. Aanmelden van jouw trainer/coach kan nu. Een vereniging kan niet bestaan zonder vrijwilligers. Ken jij een vrijwilliger van een vereniging die het verdient om in het zonnetje gezet te worden als Vrijwilliger van het Jaar 2023, meld deze dan aan.

Meer informatie


Meer informatie over het aanmelden van een kampioen, talent, vereniging, coach of vrijwilliger is te vinden op sportgala.amstelveensport.nl Aanmelden is mogelijk tot en met vrijdag 1 december 2023.