AMSTELVEEN - Alleen deze week is het nog mogelijk om kampioenen, talenten, trainers/coaches, vrijwilligers en verenigingen aan te melden voor het Amstelveen Sportgala. In elke categorie zijn er naast de eeuwige roem mooie prijzen te verdienen. Dus schroom niet en meld jezelf, iemand anders of je club aan. Na een afwezigheid van twee jaar is er op vrijdag 10 februari 2023 weer een Amstelveen Sportgala.


Dit jaar worden de kampioenen van drie jaren gehuldigd: 2020, 2021 en 2022. Uit de kampioenen van 2022 wordt de Sporter van het Jaar 2022 gekozen. Kampioenen kunnen zichzelf aanmelden of aangemeld worden door iemand anders. Tijdens het Amstelveen Sportgala wordt het Talent van het Jaar 2022 bekend gemaakt. Ken jij een talent, meld deze dan aan. Als vereniging kans maken op de prachtige verenigingsprijs van € 2.500,-? Meld je vereniging aan en stuur een motivatie in. Onmisbaar voor een vereniging zijn zowel coaches als vrijwilligers. Ken jij een trainer / coach of een vrijwilliger van een vereniging die het verdient om in het zonnetje gezet te worden? Meld ze aan.

Meer informatie

Meer informatie over het aanmelden van een kampioen, talent, vereniging, trainer/coach of vrijwilliger is te vinden op www.amstelveensport.nl/sportgala Aanmelden is mogelijk tot en met vrijdag 23 december 2022.