AMSTELVEEN - Werkt u bij een zorg- of welzijnsorganisatie in Amstelveen of bent u als inwoner erg geïnteresseerd in dit onderwerp? En heeft u ideeën over het verbeteren en innoveren van Zorg en Welzijn in Amstelveen? Deel dan uw ideeën tijdens de innovatieconferentie Zorg en Welzijn.

Welke innovatieve projecten kunnen we ontwikkelen voor de gemeente Amstelveen? Graag hoort de gemeente uw ideeën om WMO, (jeugd)zorg en welzijn te vernieuwen én verbeteren. Samen gaan we tijdens de conferentie aan de slag met het ontwikkelen van een innovatieproject. We worden daarbij geïnspireerd door Levi van Dam, een bevlogen inspirator, die met grote regelmaat innovaties inbrengt waarmee de zorg echt wordt verbeterd.

Innovatieconferentie Zorg en Welzijn
Kom op donderdag 25 november 2021 om 15.00 uur naar de Innovatieconferentie Zorg en Welzijn in het raadhuis Amstelveen. U kunt hiervoor online inschrijven. De gemeente vraagt u nu al na te denken over welk thema of onderwerp u op de agenda wilt zetten. Vragen over de conferentie kunt u stellen via info@kaesign.nl.Kunt u zelf niet komen, maar denkt u bij het lezen van deze tekst aan één specifiek persoon of één specifieke collega? Het wordt op prijs gesteld als u dit bericht doorstuurt naar hem of haar.

Coronatoegangsbewijs
Het evenement wordt georganiseerd conform de maatregelen die zijn vastgesteld om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Bij deelname vraagt de gemeente u daarom om uw QR-code in de CoronaCheck app (verplicht). Klik hier voor meer informatie over de CoronaCheck app.