AMSTELVEEN - De gemeente start vanaf volgende week een campagne over het Werkplein AA. In de campagne zijn inwoners te zien die werk hebben gevonden of een scholing volgen.

“Het is belangrijk dat inwoners het werkplein weten te vinden. Het Werkplein AA kan inwoners ondersteunen bij het zoeken naar werk of de juiste training of opleiding. Het is belangrijk dat we deze campagne nu doen. Een deel van inwoners is door de coronacrisis hun baan kwijtgeraakt, heeft geen aansluiting bij de arbeidsmarkt van nu of heeft als ZZP’er niet voldoende opdrachten”, geeft Wethouder Marijn van Ballegooijen aan.

In de campagne laten we zien hoe veerkrachtig en enthousiast mensen zijn. De campagne opent daarom met een serie portretten die de gemeente dit laten zien.

Het werkplein AA is er voor iedereen
De coronacrisis heeft de verschillen en bestaande problemen op de arbeidsmarkt vergroot. Werkplein AA is toegerust om mee te bewegen op de arbeidsmarkt. Het Werkplein AA geeft ondersteuning op het gebied van werk en scholing aan alle inwoners van Amstelveen. Meer informatie is te vinden op www.werkpleinaa.nl.