Woonbeton valt onder de noemer van de gietvloeren, maar feitelijk is het geen gietvloer. De cementvloer wordt namelijk op ambachtelijke wijze aangebracht en kun je vergelijken met stucwerk. Door deze manier van aanbrengen ontstaat de krachtige betonlook van een echte betonvloer die nu ook in vloeibare vorm is te leveren

Een cementlook gietvloer is samengesteld uit natuurlijke mineralen en grondstoffen. Een woonbetonvloer is dus een uiterst duurzame en natuurlijke oplossing!

Sneldrogende cementgebonden gietvloer is een betere keuze dan een cementvloer.

Een sneldrogende dekvloer is een cementgebonden gietvloer opgebouwd uit producten op basis van cementsoorten, bindmiddel en toeslagstoffen, welke de droging versnellen. De cementgebonden gietvloer word in één arbeidsgang aangebracht in een laagdikte variërend van 1 cm tot 8 cm. De sneldrogende dekvloer wordt in hoofdzaak toegepast bij strakke planning. Oude vloeren als zijnde een nieuwe vlakke of op afschot te brengen toplaag. De droogtijd voor toepassing wordt versneld. Na 48 – 72 uur is deze dekvloer beloopbaar en af te werken met een kunststof toplaag in plaats van de reguliere 28 dagen.

https://www.zandcementgietvloer.nl/
https://www.woodstock-vloeren.nl/sneldrogende-cementdekvloer/