Af en toe aan de drukte van de stad ontsnappen kan zo’n goed gevoel geven. Genieten van de natuur, uitwaaien op het strand… Er zijn tal van mogelijkheden om er een dag op uit te gaan en weer helemaal ontspannen terug te komen. Heb je geen auto? Dan hebben we goed nieuws: er komen steeds meer deelauto’s bij in Amstelveen!

Een auto huren in Amsterdam was al erg eenvoudig met het enorm grote aanbod. Dit aanbod is zich nu aan het uitbreiden naar de omliggende steden, waaronder Amstelveen. Via SnappCar is autodelen heel eenvoudig te realiseren. Je kunt een deelauto via je telefoon huren en vaak zelfs openen. De kans is groot dat er altijd een geschikte auto bij jou in de buurt staat, misschien zelfs wel in je straat. Je hoeft dus niet naar een afgelegen bedrijfsterrein om je huurauto op te halen, maar blijft altijd dicht bij huis.

Naast deze voordelen, draagt autodelen positief bij aan het milieu. Eén deelauto leidt namelijk tot 10 minder auto’s op de weg. En aangezien veel auto’s maar liefst 23 uur per dag stilstaan, kun je deze beter delen met de buurt om er zo slim mogelijk gebruik van te maken. Zo genieten jullie samen van meer groen dan grijs in de wijk en dat betekent meer leef- en speelruimte voor de mensen en kinderen die er wonen.

Naast auto’s in alle soorten en maten, kun je ook een busje huren in Amsterdam , Amstelveen en omgeving. Ideaal voor een verhuizing (eindelijk geen geprop meer met die Ikea spullen!) of om na die lenteschoonmaak alle spullen die je niet meer gebruikt naar de kringloopwinkel te vervoeren. Je bent Allrisk verzekerd en ontvangt 24/7 pechhulp bij de ANWB. Alles geregeld voor een zorgeloze rit.

Woon je in Amstelveen en heb je geen auto? Dan is SnappCar de voordeligste manier om lekker op pad te gaan en optimaal te genieten van de vrijheid! Zeker weten dat jij weer helemaal opgeladen terugkomt.